Excent Tandtechniek

3-Lijnen Concept

Excellent, Classic en Select

3-Lijnen Concept

Excent Excellent, Classic en Select; voor elke indicatie een tandtechnische oplossing!

 

Excent Excellent

In de Excent Excellentlijn zijn hightech esthetische tandheelkunde en tandtechniek volledig geïntegreerd.
Onze tandartsen en tandtechnici werken met de nieuwste technieken en de beste materialen om de hoogst haalbare esthetiek en service te bieden. Bijvoorbeeld kroon- en brugwerk in combinatie met TrySmile of DSD, een esthetisch consult en casusbespreking, het individualiseren van de restauratie samen met uw patiënt in ons laboratorium of een klinisch prothese technicus op locatie voor behandeling van prothese patiënten en ondersteuning bij tandtechnische restauraties.

 

Excent Classic

Zoals u van ons gewend bent. De Excent Classiclijn biedt de basis voor goede kwaliteit tandtechniek: de beste materialen voor een gunstige prijs, zoals u van ons gewend bent. Maar er is meer. Transparantie is hierbij het sleutelwoord!
Voor de implantaatwerkstukken kiest u het gewenste tandtechnische product en combineert u dit met de gewenste implantaat onderdelen en de diverse CAD/CAM abutments, steggen en drukknoppen/locaters.

 

Excent Select

Tandtechniek voor iedereen; dat kan met onze Excent Selectlijn. Om tandtechnische restauraties voor iedereen mogelijk te maken, is er deze Excent Selectlijn. Een combinatie van tandtechniek uit ons partnerlaboratorium in Azië met een zeer scherpe prijsstelling. Kroon- en brugwerk voor zowel natuurlijke dentitie als voor suprastructuren op implantaten, frame- en prothesewerk.

 

 

 

 

Excent Tandtechniek - AirSmile-423_1920

Kunnen wij u helpen?

Neem dan contact met ons op