Excent Tandtechniek
Excent Tandtechniek - EX_HetGroeneHart_0334-Pano_1920

Welkom bij Excent Tandtechniek!

"Pleasure in the job puts perfection in the work"

Bij Excent zijn wij continu bezig processen en diensten te verbeteren en deze af te stemmen op de ontwikkelingen in de markt, veelal op digitaal en persoonlijk vlak. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten en hun patiënten de meest esthetische en functionele tandtechnische restauraties te bieden. Bij Excent zijn we echt een team en werken we continu aan werkplezier en aan educatie, daarom hebben we bijvoorbeeld ook de Excent Academy ontwikkeld.

Gepassioneerd werken onze collega’s vanuit 28 locaties binnen de Benelux lokaal en nationaal samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de consument, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Het delen van kennis binnen onze organisatie – en nog belangrijker: met al onze relaties – vinden wij essentieel. Door middel van transparantie en vertrouwen werken wij continu aan een duurzame én persoonlijke relatie met onze klanten en leveranciers.

Gabriëlle Majenburg, Hans Burger en Niels Potters
Directie Excent Tandtechniek

Gabriëlle Majenburg, CEO E g.majenburg@excent.eu

Niels Potters, COO E n.potters@excent.eu

Hans Burger, CFO  E h.burger@excent.eu

Excent Tandtechniek - EX_Product_Large_Historie_250x300

Van verleden tot heden

De geschiedenis van Excent Tandtechniek gaat verder terug dan de meesten denken.

Onze geschiedenis gaat verder terug dan de meesten denken! De eerste tandtechnische laboratoria die de basis vormden voor Excent Tandtechniek, waaronder het Amsterdams Tandtechnisch Laboratorium (ATL), Fraba Dental, het Fries Tandtechnisch Laboratorium en Hoeve Tandtechniek, zijn al in medio 1910-1920 opgericht.

Daarbij stonden contact met de klant en tandtechnische innovaties in de verschillende laboratoria altijd centraal. Deze twee pijlers hebben in de 20e eeuw geleid tot zeer succesvolle regionale laboratoria. Ze vormden (én vormen) het fundament van Excent Tandtechniek.

In 2018 is Excent onderdeel geworden van de European Dental Group: https://www.europeandentalgroup.eu 

Over onze missie, visie & strategie

Be the reason someone smiles today!

Missie
Het is onze missie de meest natuurgetrouwe tandtechnische restauraties te leveren. Restauraties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. We streven kwaliteit en continuïteit na door voorop te blijven lopen met tandtechnische innovaties en door uit te blinken in tandtechnische kennis en dienstverlening. Zo dienen we het belang van onze klanten en medewerkers.

Visie
Uiteindelijk ondersteunt Excent de tandheelkundig behandelaar om mensen gelukkig te maken: door ze zelfvertrouwen te geven met een functionele, esthetische en bovenal stralende lach. Excent zal zich voor de beste kwaliteit richten op digitale productie en services met hoog opgeleide medewerkers.
Be the reason someone smiles today.

Strategie
Customer intimacy, operational excellence, product leadership en daaraan gekoppelde key performance indicators bepalen de strategie van Excent Tandtechniek. Elk kalenderjaar worden de focuspunten geëvalueerd en bijgesteld voor het jaar daarop.

Excent Tandtechniek - ESC

Excent Service Center

Centrale ondersteuning voor de Excent tandtechnische laboratoria

Marktleider Excent tandtechniek neemt een unieke plaats binnen de Benelux in als persoonlijke, betrouwbare en duurzame partner voor tandartsen, laboratoria en patiënten. Nergens wordt zoveel kennis, inspiratie en passie gedeeld en vertaald naar zoveel unieke producten en services. De Excent tandtechnische laboratoria worden centraal ondersteund door het Excent Service Center (ESC).

Het ESC neemt de Excent tandtechnische laboratoria werk uit handen die niet primair gericht zijn op tandtechniek. Zo kent het ESC de volgende afdelingen:
– HR
– Sales
– Marketing & Communication
– Finance
– IT

Voor vragen over het Excent Service Center kunt u contact opnemen via 0182-693355 of via info@excent.eu.