Excent Tandtechniek
Excent Tandtechniek - EX_HetGroeneHart_0334-Pano_1920

Welkom bij Excent Tandtechniek!

Be the reason someone smiles today!

Bij Excent zijn wij continu bezig processen en diensten te verbeteren en deze af te stemmen op de wensen van de behandelaar en van de patiënt. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten en hun patiënten de meest esthetische en functionele tandtechnische restauraties te bieden. Bij Excent zijn we echt een team en werken we continu aan werkplezier en aan educatie, daarom hebben we bijvoorbeeld ook de Excent Academy ontwikkeld.

Gepassioneerd werken onze collega’s vanuit 31 locaties binnen de Benelux samen met heel veel tandheelkundige specialisten en hun patiënten. Daarbij dragen niet alleen specifiek tandtechnische processen en educatie bij aan een hogere kwaliteit van leven voor de patiënt, ook alle ondersteunende processen zijn hierop ingericht.

Communicatie binnen onze organisatie – en nog belangrijker: met al onze relaties – vinden wij essentieel. Door middel van transparantie en vertrouwen werken wij continu aan een duurzame én persoonlijke relatie met onze klanten en leveranciers.

Gabriëlle Majenburg, Hans Burger en Niels Potters
Directie Excent Tandtechniek

Gabriëlle Majenburg, CEO E g.majenburg@excent.eu

Niels Potters, COO E n.potters@excent.eu

Hans Burger, CFO  E h.burger@excent.eu

Excent Tandtechniek - EX_Product_Large_Historie_250x300

Van verleden tot heden

De geschiedenis van Excent Tandtechniek gaat verder terug dan de meesten denken.

Onze geschiedenis gaat verder terug dan de meesten denken! De eerste tandtechnische laboratoria die de basis vormden voor Excent Tandtechniek, waaronder het Amsterdams Tandtechnisch Laboratorium (ATL), Fraba Dental, het Fries Tandtechnisch Laboratorium en Hoeve Tandtechniek, zijn al in medio 1910-1920 opgericht.

Daarbij stonden contact met de klant en tandtechnische innovaties in de verschillende laboratoria altijd centraal. Deze twee pijlers hebben in de 20e eeuw geleid tot zeer succesvolle regionale laboratoria. Ze vormden (én vormen) het fundament van Excent Tandtechniek.

In 2018 is Excent onderdeel geworden van de European Dental Group: https://www.europeandentalgroup.eu 

Over onze visie, missie, & strategie

Be the reason someone smiles today!

Visie
Mensen gelukkig maken; dát is wat Excent nastreeft. Samen met de tandheelkundig behandelaar geven we mensen zelfvertrouwen door hen een functionele, esthetische en bovenal stralende lach te geven. Excent levert de beste kwaliteit door onze focus op digitale productie en services met vakkundige medewerkers.
Be the reason someone smiles today.

Missie
Het is onze missie de meest natuurgetrouwe tandtechnische restauraties te leveren. Restauraties die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. We streven kwaliteit en continuïteit na door voorop te blijven lopen met tandtechnische innovaties en door uit te blinken in tandtechnische kennis en dienstverlening. Zo dienen we het belang van onze klanten en medewerkers.

Strategie: de Essentie van Excent
Binnen de strategie van Excent staat de essentie van Excent voor ons centraal. Die essentie bestaat uit drie zaken die voor ons het allerbelangrijkste zijn in ons dagelijkse werk:

  1. Klanten als ambassadeurs. Groei en behoud van onze klanten, samen sterk!
  2. Uitstekende kwaliteit. Wij leveren de beste tandheelkundige restauraties voor onze klanten en patiënten, nu en in de toekomst.
  3. Onze mensen. De meest aantrekkelijke werkgever zijn om voor te werken.

 

Excent Tandtechniek - ESC

Excent Service Center

Centrale ondersteuning voor de Excent tandtechnische laboratoria

Als marktleider nemen we een unieke plaats binnen de Benelux in als persoonlijke, betrouwbare en duurzame partner voor tandartsen, laboratoria en patiënten. Nergens wordt zoveel kennis, inspiratie en passie gedeeld en vertaald naar zoveel unieke producten en services. De Excent tandtechnische laboratoria worden centraal ondersteund door het Excent Service Center (ESC).

Het ESC neemt de tandtechnische laboratoria werk uit handen die niet primair gericht zijn op tandtechniek. Zo kent het ESC de volgende afdelingen:
– HR
– Sales & Marketing
– Finance
– IT

Voor vragen over het Excent Service Center kunt u contact opnemen via 0182-693355 of via info@excent.eu.