Er is meer dan werk

Bij ons werken betekent dat je een toffe baan hebt waarin jezelf kunt ontwikkelen én dat je een belangrijke bijdrage levert aan de gezondheid en het zelfvertrouwen van onze patiënten. Maar mensen helpen in Nederland vinden we niet voldoende: we doen meer dan dat. Zo ondersteunen we in Kenia de Dutch Dental Care Foundation die op scholen tandheelkundige hulp verleent aan kinderen. Ook zijn we zakenvriend van KWF en War Child dat kinderen in oorlogsgebieden onder meer bescherming en onderwijs biedt.
Kijk eens op hun websites door op het logo hieronder te klikken!

 

Excent Tandtechniek - EX_Logo_DDC_214x184         Excent Tandtechniek - EX_Logo_Large_KWF_250x300        Excent Tandtechniek - EX_Logo_Warchild_214x184

Excent Tandtechniek - EX_Charity_Logo
Excent Tandtechniek - EK_Hockey_Londen_2015_IMG_8614

Hup Oranje hup!

Wat hebben onze jongens en meiden het weer goed gedaan hè, de afgelopen Olympische Spelen. Super trots zijn we! En wat ook heel leuk is… wij hebben hieraan een bijdrage geleverd. Weliswaar een kleine, maar toch ;-). Wij sponsoren de nationale teams namelijk met bitjes, zodat hun tanden mooi blijven en ook zij een stralende lach blijven houden. Ohja, we doen dit ook voor het Belgisch elftal, zo zijn we :-).

Een betere wereld begint bij onszelf

Natuurlijk scheiden en recyclen we afval, rijden we steeds vaker elektrisch en zetten we de verwarming een tandje lager. Alles voor een beter klimaat. Ook in onze processen proberen we verspilling zo veel mogelijk tegen te gaan en is duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Het feit dat we voorop lopen op het gebied van innovatie en digitalisering helpt daarbij enorm.

 

Samen sterk voor een duurzame toekomst!

Excent Tandtechniek - Duurzaamheid 2