Excent Tandtechniek - EX_Speaks_1372x890

Excent Speaks

Educatie. Lokaal en persoonlijk

Misschien herinnert u het zich nog, de Excent Educa club. Nascholing door Excent Tandtechniek gekoppeld aan KRT punten. Excent start nu met Educa 2.0, of zoals wij het nu noemen: Excent Speaks. Tijdens deze avonden zullen actuele onderwerpen binnen de tandheelkunde aan bod komen. Excent vindt het van groot belang haar klanten niet alleen te bedienen in producten en diensten maar wil hen ook de mogelijkheid geven zich te ontplooien op alle verschillende facetten binnen de tandtechniek.

Tijdens iedere cursus is er vooraf de mogelijkheid voor de cursisten om elkaar te leren kennen onder het genot van koffie/thee met een Excent lekkernij, na deze kennismaking zal de cursus van start gaan en aansluitend zal er een borrel plaatsvinden. De cursussen zijn persoonlijk en dankzij de kleine groepen is er veel ruimte voor vragen en discussie. Indien u na de cursus behoefte heeft om persoonlijk in gesprek te gaan met de spreker is dit altijd mogelijk.

Excent Tandtechniek - AirSmile-after photos-183_KEYVISUAL_1920

AirSmile Academy

Uw kennis up to date met de AirSmile Academy

In dit meerdaagse cursusprogramma behandelen we de basis van onzichtbare orthodontie, het gehele behandelplan inclusief support vanuit Excent Ortho Bosboom en de meest uitdagende casuïstiek.

Dankzij ons uitgebreide lesprogramma waarin wij meerdere cursussen per jaar aanbieden kunt u zelf het tempo bepalen.

Bekijk alle certificeringscursussen hieronder.

Excent en educatie: de perfecte combinatie!

Excent vindt het van groot belang haar klanten niet alleen te bedienen in producten en diensten maar wil hen ook de mogelijkheid geven om zich te ontplooien binnen alle mogelijke facetten van de tandtechniek en restauratieve tandheelkunde.

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies