Excent Tandtechniek

Jouw arbeidsvoorwaarden

Je komt natuurlijk bij ons werken, omdat we je een leuke baan bieden. Maar we begrijpen ook dat je iets meer wil weten over je arbeidsvoorwaarden. Die zijn bij ons uitstekend.
Uiteraard ontvang je een salaris dat passend is bij jouw leeftijd en ervaring en krijg je een vergoeding voor de kosten die je maakt om op het werk te komen. Ook krijg je voldoende vakantie dagen om lekker op vakantie te gaan en je kunt zelfs extra vakantiedagen verdienen. Maar er is meer dan dat…
Excent Tandtechniek - Collega’s 2

… je krijgt namelijk de leukste collega’s

En je komt op de gezelligste werkplek te werken. We vormen namelijk een hechte club. We werken hard, maar we maken natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Vrijdagmiddagborrels, lekker samen stappen, tafeltennistoernooien, afdelingsuitjes en een taartje op zijn tijd: we doen het allemaal.

En voor straks een goed pensioen

Werken is belangrijk, maar je leven na je werk uiteraard ook. Als je bij ons komt werken, is jouw pensioen in ieder geval goed geregeld! Wij hebben ons pensioen namelijk onder gebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), één van de beste pensioenfondsen van Nederland.

 

Excent Tandtechniek - PFZW

 

Excent Tandtechniek - mascotte-vakantie-met-kleurvlak