Excent Tandtechniek

(Leerling) Medewerker Prothese (fulltime)

Salaris: 2.212,- t/m 2.434,- op fulltime basis
Functieniveau: Junior
Dienstverband: fulltime
Soort contract: Vast
Werkervaring: 0 – 1 jaar
Taal: 0 – 1 jaar

Werken en leren bij Excent Tandtechniek!

Tandtechniek is een creatief, ambachtelijk vak waarin innovaties elkaar in rap tempo opvolgen en werk waarmee je maatschappelijk écht het verschil kun maken.

Is dit alles wat je zoekt? Wordt dan Tandtechnicus bij Excent!

 

Wij helpen we je graag om alle kneepjes van ons mooie vak in je vingers te krijgen.

Met 30 vestigingen in Nederland en België is er bij Excent altijd wel een werken/leren vacature die bij jou past. En voor onze vestiging in Helmond zoeken wij jou

 

een Toekomstige Top Tandtechnieker

(het leukste beroep dat er is!)

 

Binnen Excent zijn er verschillende routes die je kunt volgen om opgeleid te worden tot Tandtechnicus.

Via een BOL -of BBL traject bij DHTA (Dutch Health Tech Academy) of training-on-the-job middels onze eigen Academy, als je geen zin meer hebt in een 4-jarige opleiding en je stapsgewijs het mooie vak van Tandtechnicus eigen wilt maken.

Lees meer over ons en de leerroutes op https://www.excent.eu/werken-leren/

 

Wat ga je doen

Welke route je ook kiest het begint allemaal op de Gipsafdeling, een goed gipsmodel is namelijk de basis voor een goed werkstuk.

Daar leren we je hoe je de verschillende soorten gips gebruikt en in welke verhoudingen. Voor ‘frames’ gebruik je bijvoorbeeld ander gips dan voor ‘kroon en brugwerk’. Deze en andere tandtechnische termen leer je heel snel en voor je het weet praat je mee over de technische details alsof je nooit anders gedaan hebt.

Daarna ga je verder naar de Reparatie-afdeling waar je veel nuttige kennis opdoet, die je de rest van je carrière in de tandtechniek kan gebruiken. Vervolgens leren we je veel meer over kroon- en brugwerk en prothetiek en de moderne technologie die we hierbij toepassen, zodat je een allround tandtechnicus wordt. Maar daar eindigt het avontuur zeker niet: als je wil, kan je je daarna specialiseren, waarbij de digitale prothetiek het neusje van de zalm is als je denkt aan innovatie.

 

Wie ben jij

Jij bent degene die nu met een glimlach deze tekst leest en dit traject helemaal voor je ziet! Die zin heeft om te starten en zijn/haar twee rechterhanden aan het werk te zetten. Je durft vragen te stellen, het lijkt je leuk om met klanten te praten, je helpt graag je collega’s als zij het druk hebben en bovenal ben je gemotiveerd om te leren en hard te werken.

 

Wat bieden wij

Wij bieden je geen baan, maar een loopbaan!

Van Gipsmedewerker naar Medewerker Prothese of Kroon- en Brugwerk en daarna volop mogelijkheden om door te groeien naar Specialist.

Naast een goed basis salaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld.

Voor de BBL-route krijg je een leer-/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding voor minimaal 28 uur per week (inclusief de opleidingsdag), wordt je ingeschaald als Leerling Tandtechnicus en heb je na het behalen van je diploma de garantie van een vaste baan!

Voor de BOL-route krijg je een stageovereenkomst, ontvang je een stagevergoeding en kun je daarna rekenen op een vaste baan bij Excent.

 

Ben jij klaar voor de wereld van de tandtechniek?

Mail dan jouw CV en motivatiebrief aan Monique Claassen (Officemanager) m.claassen@excent.eu (acquisitie wordt niet op prijs gesteld).  

Indien je benieuwd bent naar het lab en je wilt eerst een dagje vrijblijvend meelopen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

 

Be the reason someone smiles today !

Solliciteer direct!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Max. bestandsgrootte: 16 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.