Fries Tandtechnisch Laboratorium

Hooidam 3
8918 GK LEEUWARDEN
T 058-2665555
F 058-2660775
ftl@excent.eu

Google maps »

Perfect Friese nuchterheid, kwaliteit en service

Fries Tandtechnisch Laboratorium

Het Fries Tandtechnisch Laboratorium werd in 1937 in Leeuwarden gesticht door de heer A.J. Jorna. In 1970 volgde P.S. Jorna zijn vader op. In 2000 heeft Joost Jorna op zijn beurt, als derde generatie het roer overgenomen en in 2007 is FTL toegetreden tot Excent Tandtechniek.

Allesomvattende innovatieve tandtechniek

Door de jaren heen hebben wij ons verschillende specialismen toegeëigend, zoals bijvoorbeeld: implantaten, kroon en brugwerk, precisieverankering, frame- prothese, ivocap-prothese en regulatie. De meest moderne en geavanceerde (digitale) systemen en technieken staan hiervoor tot onze beschikking.

Perfecte service en kwaliteit

Ook staan wij u graag bij met deskundig advies op maat met onze troubleshooters, bevoegde klinisch prothethische en restauratieve tandtechnici. Wij staan borg voor stipte aflevering van kwalitatief hoogstaande tandtechniek. Onze bedrijfsruimte, moderne middelen en organisatie bieden gelegenheid om zonder enig verlies aan service en kwaliteit, ook nieuwe relaties te onderhouden. Waarbij u het begrip ‘onderhouden’ wat ons betreft best tweeledig mag opvatten.....

Contact

Informeer gerust naar het brede scala aan mogelijkheden bij vestigingsmanager Ronald van der Galiën. Maak gerust een afspraak om langs te komen. U bent van harte welkom!